En Guide til at investere i nystartede

Investere i nystartede bærer en vis element af risiko. Hvis du har nogensinde modtaget en mulighed for at investere i en startup-firmaet, kan du finde dig selv spekulerer på, om det er værd risikoen at investere dine penge i en virksomhed, der stadig forsøger at komme ud af jorden. Ifølge deres natur, de fleste startup virksomheder er mere tilbøjelige til fejlberegninger og uventede problemer end mere etablerede virksomheder… nogle gøre ikke engang det til slutningen af deres første år.

Det betyder naturligvis ikke, at det ikke er værd at bruge tid til at investere i en startup business, hvis muligheden byder sig; Det betyder blot, at du behøver at henvende sig til sagen med omhu og sørg for at lejligheden og business er lyd.

Nedenfor finder du et par forslag, der kan hjælpe dig med at afgøre, om start mulighed for, at du står over for er risikoen værd.

I betragtning af forretningsmodellen

De fleste opstartsvirksomheder vil udarbejde en forretningsplan for deres potentielle investorer til at gennemlæse og overveje når beslutter at investere i deres virksomhed eller ej. Denne forretningsplan vil omfatte deres forventede udgifter, potentielle fortjeneste, nærmeste konkurrencen og den overordnede plan, at de har til at organisere og køre forretningen. Denne sidste del er kendt som forretningsmodellen, og er en af de første overvejelser, som du bør have, når de forsøger at afgøre, om lejligheden er et godt eller ej.

Læs gennem forretningsmodellen flere gange, envisioning den struktur, som det foreslår; Hvis du kan se det som potentielt lykkes, så er sagen værd yderligere overvejelse.

Skulle du finde fejl i forretningsmodellen, dog kan du være på vagt… Hvis virksomheden ikke kan tjene penge, vil ikke så din investering tjene penge enten.

Analysere mulighed for

Forudsat forretningsmodellen er sikker, skal du derefter begynde at kigge på investeringsmulighed som helhed. Er de beløb, der anmoder om, at virksomhedsejere rimelige? Din investering giver dig mulighed for nogen form for stemmerettigheder, kommanditselskab eller legitime stemme i driften af virksomheden? Hvor mange andre potentielle investorer har de samme muligheder som du gør?

At tage sig tid til at overveje de forskellige forgreninger af investering i startup-firmaet vil hjælpe dig med at afgøre, om du rent faktisk har råd til at foretage investeringer i off chance for at dit afkast ikke svarer til din oprindelige investering.

Vejning af risici

Når du har overvejet spørgsmålene om investeringen, tage lidt tid at overveje de forskellige ting, der kunne gå galt med forretningsmodellen. Tage hensyn til den konkurrence, som virksomheden vil være op mod enhver potentiel forglemmelser eller andre underestimations af virksomhedsejere, og Fællesskabet, som virksomheden vil blive serverer. Afgøre, om der er en betydelig chance for business svigtende eller udføre dårligt eller om der er en større chance for succes end fiasko.

Når du har samlet de forskellige risici, der kunne være forbundet med at investere i virksomheden, kan du gøre din endelige beslutning om, hvorvidt eller ikke at foretage investeringer i startup-firmaet.

Beslutte, om at investere

Under hensyntagen til chancer for succes, de forskellige risici og soliditet af den forretningsmodel, der begynder ejere har designet, kan du gøre din endelige beslutning om, hvorvidt investeringer, der er rigtige for dig.

Hvis du føler, at risiciene er for store eller at du ikke har råd til det, ikke gøre investeringen. Hvis du konstaterer dog, at der er en god chance for succes, er du velkommen til at foretage investeringer og se hvad der sker. Det er dine penge… Brug den med omtanke.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *