Georgisk og victoriansk stil udestuer

Georgisk udestuer
Georgiansk arkitektur var stil i 1700-tallet, især fra regeringstid af King George jeg, der besteg tronen i 1711, i regeringstid af kong George IV. Design og arkitektur af den georgiske periode naturligvis flød fra britiske styling for mange årtier forud for perioden. Men selvom georgiske design der opretholdes en fortsættelse af etablerede britiske teknik, andre stylings fusionerede til at danne den georgiske skole.
Georgiske design har unikke features, udarbejde både klassisk græsk og romersk arkitektur. (Mange græske og romerske ruiner blev opdaget og afdækket den georgiske periode, arkitekter og designere i hele imperiet vedtaget disse gamle ordninger i bygning og relaterede projekter af tiden).
I bolig indstillinger, blev georgiske design præget. Røde murstenshus, med kurser og gesimser af hvide sten og afpudsning af hvide malede træværk, er måske den mest kendte eksempel på georgisk design stadig fremherskende i det 21. Med den stigende industrialisering af mange dele af imperiet, især det Forenede Kongerige, selv, var der en enorm efterspørgsel efter byggeri af stor, nådig boliger for dem, der havde fundet nye rigdom i dette tidsrum.
Samtidig med den tidlige georgiske periode, var konservatoriet, selv først formet af hollandsk som en måde til at beskytte planter mod barske vinterforhold. I lidt tid, konservatoriet blev indført i det britiske imperium og blev en standard armatur i de pragtfulde georgiske manses bygget under hersker af de fire Kong Georges.
Georgiske konservatorier har vundet i popularitet i de seneste år. Mens der er nogle arkitektoniske enheder, der blander let sammen, når de overvejer tilføjelsen af et georgisk vinterhave, fungerer denne klassiske design virkelig bedst, når der tilføjes til en allerede eksisterende bolig eller bygningsværk af den samme skole.
Der er et element af pragt til en georgisk vinterhave. Således vil en person er interesseret i tilføjende en georgisk conservatory forstår og værdsætter styrken af design i sammenligning den eksisterende struktur. I det enogtyvende århundrede er der stadig mange arkitekter og designere, der opretholder en specialitet i den georgiske model.
Victorianske udestuer
Perfekt designet udestuen er udformet og oprettet på nogle plan at bringe bebølsesrum af bopælspligten i det naturlige miljø. Med flere windows end træ, er udestuen beregnet til at bringe skønhed af naturen og de miljømæssige omgivelser næsten ind i ejendommen uden at opgive den LUN sikkerhed i hjemmet.
Victorianske udestuer vinder i popularitet selv som denne historiske periode svinder ud over århundrede mark. Victorianske styling er måske bedst kendt for sine udsmykkede blomstrer. Faktisk, i de faktiske historiske periode, der bærer navnet på den britiske monark, design omfavne disse tendenser kaldtes eufemistisk “høj victoriansk stil.” Oftere end ikke, når man møder en definition af victorianske styling, omfatter beskrivelsen udtrykket “frodige, rigelige og rodet look.”
Arkitektur og design er måske snarere cyklisk. Efter en æra med mere barske designarbejde, synes designere og offentligheden at længes efter noget med en smule mere blomstre– og vice versa. For eksempel, skarp Art Deco perioden fulgte ikke alt for langt i hælene på Victoria æra. Sådan synes at være Trendvisning i dag; flere og flere mennesker vil have deres hjem og boligudstyr til at afspejle noget mere indviklede og væsentlig efter en længere periode hvor linjer og design var forsimplede.
Victorianske udestuer tage det bedste design udrustning fra klunketiden og kombinere dem med åbenhed og friskhed, der er elementært at enhver vinterhave. Slutresultatet er en enestående vinterhave, der bærer de udsmykkede markeringer velkendt fra slutningen af 1800-tallet, kombineret med udsigt mod natur, der er på en gang bemærkelsesværdige og dejlige.
Der er visse design og planlægning overvejelser, der skal tages, hvis man overvejer at tilføjelsen af en viktoriansk vinterhave til en bolig.
Først og fremmest på grund af den robuste, dominerende og unikke karakter af victorianske design, kan kun en trofast hjem virkelig tilpasse sig tilstedeværelsen af en viktoriansk vinterhave. Med dette menes det, at den pris på maler eksisterende residence, som påtænkes at være tilføjelsen af en viktoriansk vinterhave, skal være ganske betydelig i sin egen arkitektoniske stylings korrekt tillader for overgangen til en viktoriansk vinterhave.
For det andet, med hensyn til Designovervejelser, det er bydende nødvendigt, at ejerne af opholdstilladelse overvejer tilføjelsen af en viktoriansk vinterhave har en lang afholdt påskønnelse for design og perioden. På grund af sin betydelige udsmykkede design-arbejde er en victoriansk udestue ikke noget, der let kan en remodel. Kort sagt, skal pleje tages til at sikre, at dette er en design undfangelse, der kan levet med og haft i mange år fremover.
Mange nutidig designere og entreprenører har blive velbevandret i de seneste år i opbygningen og skabe victorianske konservatorier. Hvis man er interesseret i skabelsen af en viktoriansk vinterhave, bør overvejelse være havde mod at opnå en designer og en entreprenør, der har arbejdet i denne form på det seneste.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *