Mangfoldighed betyder, at de vil være forskellige

Jeg har været en fortaler for mangfoldighed i hele mit liv. Dette har manifesteret i en række forskellige måder, i både mit personlige liv og karriere. Ofte “mangfoldighed” bruges til angiver en bestemt forholdet mellem de to køn eller racemæssige repræsentation. Jeg har en bredere definition af “mangfoldighed.”
Efter min mening encases mangfoldighed mange flere attributter end køn og hudfarve, og en fest/eller ære disse forskelle. Mange attributter bruges til at sortere folk ud, for at placere dem i kategorier, ofte med ideerne om bedre eller mindre. Fysisk formåen, generelle udseende, kulturelle baggrund, fødsel sprog, økonomiske tilstand, religiøse orientering, seksuel præference og utallige andre attributter bruges ud over køn og race.
Mange år siden, jeg rådføre sig med en person, der var ansvarlig for en virksomheds mangfoldighed plan. Min deltagelse i selve mangfoldighed-planen var lille; Jeg gjorde nogle af hvad der kaldes “shadow consulting” for dette projekt, men jeg var mere aktivt consulting på nogle af min klient ‘s andre projekter.
Som min klient (en hvid, raske mandlige), var i orden med den øverste ledelse af corporation (overvejende hvid, raske mænd), var jeg glad for at føle på oprigtigheden af denne gruppe for at oprette en autentisk mangfoldige virksomhed. Indsigt blev udtrykt i workshops. Ægte handlingsplaner blev omfavnet. Og så var det tid til gennemførelsen.
På et tidspunkt i mine samtaler med min klient under gennemførelsen, jeg røg ud en erkendelse: Åh min gosh, de ikke forstår, at den “diverse” befolkning vil være anderledes! Og at erkendelse har præsenteret sig selv igen og igen som jeg har været en konsulent med dette selskab. Så ofte, magthaverne forsøger at få de forskellige-andre til at være ligesom dem! De hyre en person, der er forskellige og føler sig tilfreds med sig selv til at tilføje til mangfoldighed balancen, og derefter forsøge at forme det forskellige-andre til at være det samme som fleste.
Bare anden dag, havde jeg en høring med et højtstående kvinde i denne samme selskab, at give mig et frisk eksempel. Hun fortalte mig, at endnu en gang (for det syvende, tiende, tyvende, hvem ved? tid) hendes mandlige boss har givet hendes feedback på noget, der kun kan betragtes som “stil” i den måde hun nærmer sig gør præsentationer. Mens hendes chef har en mening, mange andre komplimentere hende for denne stil og forsøger at efterligne det. Her er de forslag, jeg gjorde for hendes svar, når han næste giver hende denne feedback, som uden tvivl vil han.
Hendes holdning skal være optimistiske og venlige, så skal du forestille at opførsel med disse ord, som der er hverken sarkasme eller defensiveness. “Nå, jeg tilbyder et alternativ. Jeg er et alternativ. Hver gang du har givet mig feedback, har jeg taget det alvorligt. Jeg har overvejet og eksperimenterede med forskellige tilgange. Men her er noget du ikke måske være klar over: hver gang jeg lave en præsentation, folk giver mig meget positiv feedback, folk jeg kender samt folk jeg ikke kender. I en så stor som vores firma tror jeg, det er vigtigt, at vi alle får at se forskellige stilarter, fordi nogle mennesker relaterer mere til mig, mens andre vedrører mere Bob, og stadig andre relaterer mere til Jim. Vi er alle forskellige, som jeg synes er vidunderlige. ” (Bob og Jim er personer i deres selskab, der har forskellige visningstyper fra hende og fra hinanden).
En “mangfoldighed Plan” indeholder normalt generelle ideer, brede begreber og velmente handlinger. Men denne “anden person” sidder foran dig er meget specifikke. Floskler af de generelle ideer skal praktiseres i venlighed og nysgerrighed og fleksibilitet i realtid samtaler. Af hvad en anden interaktion det ville være mellem disse to personer, hvis chefen var nysgerrig om hvordan hun så sin stil, eller hvis han engageret med hende til at forstå og acceptere hendes forskelle. Men i stedet, han vil have hende til at overholde og være ligesom ham, det stik modsatte af ære mangfoldighed.
Så hvis du omfavne tanken om mangfoldighed, huske, når du er ansigt til ansigt med de forskellige andre, de vil være anderledes!
Copyright 2006 Marshall hus

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *