Sådan finder du gratis lydbøger

Hvis du kan lide gratis ting, så vil du elske gratis lydbøger. Disse websteder tilbyder dig gratis lydbøger at downloade og lytte til så ofte som du gerne vil. Du finder ikke nogen gratis prøver her, du får fulde lydbøger downloadet til din computer. Følgende gratis downloads nedenfor er helt gratis.

Dette er en samling af gratis lydbøger til rådighed som public domain lydoptagelser. Samlingen fås i 37 forskellige lydbogsformater og indeholder mere end 1000+ gratis lydhistorier. Alle af dem er helt originale, selv om nogle er sandsynligvis derivater af eksisterende novelle samlinger. Historierne blev valgt fra et bredt udvalg af forskellige genrer, herunder romantik, science fiction, horror, western, business og komedie. Tilgængelig som EPUB-, MS Word-filer eller Pocket Document-filtyper, det offentlige bibliotekskortsoftwarearkiv.

Mange af de gratis lydbog downloads kommer fra public domain bøger. Som et eksempel er ovenstående public domain-bog en samling af klassiske lydbøger, der spænder over et helt århundredes fiktion. Alle bøgerne er frit tilgængelige som PDF-filer, og hjemmesiden indeholder en frit tilgængelig liste over klassiske lydbøger, som du kan vælge imellem. Andre lydbøger i kategorien “Klassikere” omfatter værker af William Shakespeare, Sir Richard Francis Burton, Dr. Seuss, Edith Head og mange andre. Lydbøger er også tilgængelige gratis i denne samling.

Hvis du er på udkig efter gratis lydbøger, som du kan finde på internettet, så vil du også finde dem i dit lokale bibliotek. Dit lokale bibliotek har en samling af tusindvis af forskellige publikationer, hvilket betyder, at du skal kunne finde de fleste af de titler, du leder efter. Hvis du tjekker dit lokale biblioteks eBooks-sektion, skal du være i stand til at finde mange gratis lydbøger. Hvis du vil tjekke flere titler, kan du tjekke dit lokale biblioteks digitale medierum.

Der er et par forskellige steder, hvor du kan finde gratis lydbøger eller se det store udvalg af podcasts her. En måde at få gratis lydbøger ville være at besøge offentlige biblioteker, der deltager i et læseprogram. Offentlige biblioteker har ofte en liste over bøger, der er planlagt til udgivelse, og du kan muligvis finde gratis lydbøger på disse lister. En anden mulighed ville være at tilmelde dig et abonnement med et stort postordrekatalog. Mange store postordrekataloger tilbyder et bredt udvalg af gratis lydbøger, og du kan muligvis finde en titel her, som du har ventet på at høre. Hvis du er heldig, kan du muligvis også finde en gratis lydbog på markedet for download af lydbøger.

Hvis du virkelig ønsker at få nogle lydbog downloads gratis, så er du måske ønsker at prøve en internet-applikation. En række internet audiobook applikationer findes i dag, og de har evnen til at søge millioner af gratis bøger ud over hundredvis af betalte bøger. Det gode ved de fleste af disse apps er, at de giver dig mulighed for at sortere dit bibliotek efter genre, forfatternavn eller endda efter, om det blev offentliggjort af et etableret forlag eller selvudgivet. Dette giver dig mulighed for hurtigt at gennemgå de bøger, du elsker, og finde dem, du har brug for at lytte til dagligt. Samlet set ved hjælp af en internet audiobook download app er en fantastisk måde at opleve alle fordelene ved gratis lydbøger uden at skulle bruge en skilling!